Najnovejši zavarovalniški nasveti, akcije in super priložnosti.
Sledi nam:

 Sledi nam na Twitter-ju 

Bon za 90 Eur!

Do 90 eur cenejše avtomobilsko zavarovanje.

Do 90 Eurov cenejše avtomobilsko zavarovanje (obvezno avtomobilsko zavarovanje + kasko zavarovanje)!


 Prevzemi popust 

HITRA IN PRAVIČNA ODŠKODNINA

Ste se poškodovali v prometni nesreči,
na delu ali javni površini?
Za brezplačno svetovanje in ODŠKODNINO
pokličite 041 663 433 ali
pišite na info@bonuspro.si!

Premoženjsko zavarovanje z osebno in pravno asistenco ter asistenco doma

Naši domovi so naše varno zavetje. Toda, kako varen je vaš dom? Če vas preseneti požar, strela, toča ali druga nesreča? Če je vaš dom poškodovan ali celo uničen?

KAKO ZAVAROVATI zavaruje vaš dom in opremo v njem. Pred skoraj vsemi nevarnostmi, ki bi lahko ogrozile vašo varnost in udobje.

Naše premoženjsko zavarovanje  zavaruje hiše, vikende, brunarice, garaže, stanovanja, opremo … pred požari, naravnimi katastrofami in pred vrsto drugih nevarnosti tudi na novo vrednost, dodatno pa lahko sklenete tudi nezgodno zavarovanje družine ali se zavarujete proti potresu.

Zakaj skleniti premoženjsko zavarovanje pri KAKO ZAVAROVATI …?

Razlogov za sklenitev premoženjskega zavarovanja pri KAKO ZAVAROVATI …? je več. Ker lahko v svoje zavarovanje vključite več kakor 50 nevarnosti, ker lahko izberete možnost zavarovanja na novo vrednost, ker smo povišali zavarovalne vsote za zavarovanje odgovornosti, ki jih lahko z majhnim doplacilom še povišate: podvojite s 25.000 evrov na 50.000 evrov ali s 50.000 evrov na 100.000 evrov. Ker vam pošljemo mojstra, ki bo takoj popravil vašo počeno cev in poskrbel, da ne bi prišlo do še večje škode.

Variante kritij (klikni za ogled tabel)

Osebna nezgodna asistenca po vsem svetu

Nesreča nikoli ne počiva, a je manjša, kadar smo pripravljeni. Kdo v primeru nezgode poskrbi za vas, doma in v tujini? Kdo poravna stroške nujnih prevozov in medicinske oskrbe? Komu lahko zaupate varstvo svojih najmlajših?

Mi smo pripravljeni za vas. Našim zavarovancem ustrežemo povsod, kjer je mogoče, zato širimo ponudbo storitev in skrbimo za večjo uporabnost naših zavarovanj. Ena naših posebnih novosti je Osebna asistenca.

V sodelovanju z eno največjih svetovnih zavarovalnih skupin AXA Assistance smo za vas razvili novo možnost zavarovanja in jo poimenovali Osebna asistenca. Asistenca vam zagotavlja pomoč in olajša položaj, ko zaidete v težave. Prednosti tega zavarovanja sta neomejena starost pri sklenitvi zavarovanja in uveljavljanje osebne asistence tudi v tujini, ne le v Sloveniji. Prav tako je to edina tovrstna asistenca, ki je vključena v premoženjsko zavarovanje v Sloveniji.

Značilnosti zavarovanja Osebna asistenca

Osebno asistenco lahko uveljavljate v primerih nezgode, ki se vam pripeti ali večje škode na vaši lastnini. Nudimo vam različne oblike asistence, ugodnosti pa so v veljavi po vsem svetu. Za prvega napisanega zavarovanca je osebna asistenca vključena kot temeljno tveganje, drugi družinski člani pa ob ustreznem doplačilu lahko osebno asistenco dokupijo.

V primeru zahtevka mora zavarovanec oziroma kdor deluje v njegovem imenu, nemudoma poklicati 24-urni dežurni telefonski center, nato pa asistenčna družba za vas organizira pomoč. Telefonski številki sta: za klice iz Slovenije: 080 19 21, za klice iz tujine: +386 2 618 05 20.

Pravna asistenca

Sodišče je ena od tistih ustanov, okoli katerih raje naredimo ovinek. Kadar zakoni prava prekrižajo naše poti, začne naša denarnica shujševalno kuro. Stroški odškodninskega zahtevka, kazenskega postopka, odvetniškega nasveta …

Kako naj plačam vse to?

Osnovna pravna asistenca je dodatek k našemu premoženjskemu zavarovanju. Z njo si gornjega
vprašanja ne boste zastavljali.

Zavarovanje pravne asistence lahko uveljavljate po vsej Evropi, Sredozemlju, tako na zasebnem kot na poklicnem področju. Poleg vas so zavarovani tudi vaš zakonski ali izven zakonski partner, ki živi na istem naslovu, ter šolajoči otroci do 27. leta starosti.

Osnovna pravna asistenca je vključena v premoženjsko zavarovanje:

  • Splošna odškodninska pravna zaščita krije vse stroške, kadar uveljavljate oz. sprožite odškodninski zahtevek.
  • Splošna kazenska pravna zaščita krije vse stroške, kadar je proti vam sprožena kazenska ovadba oz. kazenski postopek pred sodnikom.
  • Pravno svetovanje vam omogoča dva ustna nasveta pri odvetniku na leto, velja pa lahko za zavarovanca in družinske člane.

Stroški, ki jih poravna pravna asistenca

Pravna asistenca poravna stroške odvetnikov, sodnih izvedencev, tolmačev, prič in dodatne sodne stroške (takse, povprečnine …). Prav tako vam zagotovi sredstva pologa varščine do 100.000 evrov, potne stroške za sojenje v tujini in stroške nasprotne strani, ki vam jih naloži sodišče,ter stroške izvensodnih poravnav.

So kršili vaše pravice? Uveljavite kritje iz splošne odškodninske pravne asistence!

Uveljavljanje na zasebnem področju

Je vašega otroka na poti iz šole podrl nepazljiv voznik motornega kolesa? Se je na smučanju v vas zaletel prehiter deskar? Je na sprehodu vašo ženo napadel pes? Uveljavite svoje pravice!

Uveljavljanje na poklicnem področju

Pri poklicnem področju lahko pravno zaščito uveljavljate pri nesrečah na delovnih mestih ali pri opravljanju dela.

Vas kdo obtožuje? Obranimo vas s Splošno kazensko pravno asistenco!

Obramba na zasebnem področju

So proti vas sprožili kazenski postopek, ker je vaš otrok s kolesom nehote zadel avto in ga poškodoval? Ali je ledena sveča padla s strehe vaše hiše in ranila mimoidočega? Ali pa ste svojo 13-letno hčer brez spremstva odraslega poslali na obisk na drugi konec Slovenije in je javni tožilec zato sprožil kazenski pregon proti vam?

Obramba na poklicnem področju

Obramba na poklicnem področju se nanaša na pravno zaščito, ki bi jo potrebovali v primeru nezgode ali napake na delu; npr. če farmacevt v lekarni izda napačno zdravilo in je zaradi pacientovih težav kazensko preganjan; ali če se vam kot učitelju, ki spremlja otroke na izletu, pripeti, da se otrok poškoduje pri padcu …

Potrebujete nasvet? Izkoristite brezplačno svetovanje pri odvetniku!

Menite, da so kratene vaše pravice? Vas nekdo obtožuje, pa ne veste, kako bi se odzvali? Ima vaše podjetje težave, vi pa želite uveljaviti svoje pravice? Izkoristite možnost ustnega svetovanja pri odvetniku – dvakrat na leto.

Dodatne tri kombinacije

Paket 1

Pravna zaščita na področju delovnega prava

Izrabite jo lahko v primeru, da ste odpuščeni ali premeščeni na delovnem mestu, da vam delodajalec ne izplava regresa …

Pravna zaščita zavarovalne pogodbe

Velja za vsa zavarovanja (nezgodno, zdravstveno, premoženjsko …), razen za avtomobilska.

Paket 2

Pravna zaščita na področju socialnega zavarovanja

Pravno zaščito na tem področju lahko uveljavljate, če so vam kratene pravice na področju socialnega zavarovanja (če vam npr. Zavod za zdravstveno zavarovanje ne odobri specialističnega zdravljenja ali terapij, ki vam jih je predpisal zdravnik).

Pravna zaščita na področju splošnega pogodbenega prava

Zavarovanje vas varuje na mnogih področjih. Uveljavite jo lahko, če prodajalci, izvajalci del, turistične agencije … ne upoštevajo pogodbenih obveznosti (npr. na potovanju niste nastanjeni v ustreznem hotelu, mizar vam je izdelal neustrezno pohištvo in zavrača krivdo).

Paket 3

Pravna zaščita na področju nepremičnin

Velja za vse nepremičnine, ki jih uporabljate vi ali zavarovani družinski člani. Pravno zaščito lahko uporabite pri neupravičenem zvišanju stroškov vzdrževanja ali najemnine, če vam po izselitvi najemodajalec ne vrne pologa …

Pravna zaščita na področju družinskega prava

Zaščiteni ste tudi na področju družinskega prava. Zavarovanje velja, če npr. bivši zakonski partner ne plačuje ustrezne preživnine in v drugih podobnih primerih družinskega prava.

Asistenca doma

Niste med tistimi, ki znajo sami popraviti vse, kar se pokvari v vašem domu? Brez skrbi! Za vas je kot nalašč asistenca doma, kjer vam bodo pri hišnih popravilih pomagali strokovnjaki.

Komu je namenjena asistenca doma?

Asistenca doma je sestavni del premoženjskega zavarovanja. Zavarovanec jo lahko sklene neodvisno od tega katero obliko osnovnega kritja ima (objekt,etažna lastnina ali oprema).

Zavarovane osebe oz. upravičenci za uveljavljanje asistence doma so zavarovanec in vsi člani gospodinjstva, ki skupaj prebivajo v zasebni hiši ali stanovanju oziroma v katerem se nahaja oprema, ki je zavarovana z premoženjskim zavarovanjem. Asistenca doma traja eno leto ali za čas trajanja kratkoročne police. Začetek zavarovanja asistence doma je določen z začetkom veljavnosti police. Prekinitev zavarovanja asistence doma med zavarovalnim letom ni možna.

Obseg kritja (asistenčne ugodnosti)

Zavarovanje asistence doma velja za zasebno hišo, stanovanje ali stanovanjsko opremo, ki je zavarovana z premoženjskim zavarovanjem. Velja samo za hiše /stanovanja v Republiki Sloveniji.

V primeru večje škode na hiši, stanovanju ali opremi, se lahko na zahtevo zavarovane osebe dodeli ugodnost, ki jo ponuja asistenca, če je do škode na hiši, stanovanju ali opremi prišlo zaradi ene izmed naslednjih nevarnosti: požara, vlomske tatvine, poplave, viharja, toče ali izliva vode.

Obseg kritja (asistenčne ugodnosti)

Zavarovanje asistence doma velja za zasebno hišo, stanovanje ali stanovanjsko opremo, ki je zavarovana z OPA zavarovanjem. Velja samo za hiše /stanovanja v Republiki Sloveniji.

V primeru večje škode na hiši, stanovanju ali opremi, se lahko na zahtevo zavarovane osebe dodeli ugodnost, ki jo ponuja asistenca, če je do škode na hiši, stanovanju ali opremi prišlo zaradi ene izmed naslednjih nevarnosti: požara, vlomske tatvine, poplave, viharja, toče ali izliva vode.

V primeru večje škode na hiši, stanovanju ali opremi lahko uveljavite ugodnosti iz asistence doma. Za uveljavitev ugodnosti mora zavarovanec takoj poklicati 24-urni dežurni center, nato pa asistenčna družba organizira pomoč. Telefonski številki sta: za klice iz Slovenije: 080 19 21, za klice iz tujine: +386 2 618 05 20.

Sklenite ugodno premoženjsko zavarovanje z asistenco!

Če želite več informacij ali ponudbo kliknite na spodnjo sliko. Povezava vas bo prestavila na stran s kontaktnim obrazcem, ki ga izpolnite. Naš predstavnik se vam bo v kratkem oglasil in vam odgovoril na vaša vprašanja. Za vas smo dosegljivi tudi na mail: info@kakozavarovati.si ali telefon 041 663 433.

ugodno premoženjsko zavarovanje oz. nepremičninsko zavarovanje

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dodaj odgovor