Najnovejši zavarovalniški nasveti, akcije in super priložnosti.
Sledi nam:

 Sledi nam na Twitter-ju 

Bon za 90 Eur!

Do 90 eur cenejše avtomobilsko zavarovanje.

Do 90 Eurov cenejše avtomobilsko zavarovanje (obvezno avtomobilsko zavarovanje + kasko zavarovanje)!


 Prevzemi popust 

HITRA IN PRAVIČNA ODŠKODNINA

Ste se poškodovali v prometni nesreči,
na delu ali javni površini?
Za brezplačno svetovanje in ODŠKODNINO
pokličite 041 663 433 ali
pišite na info@bonuspro.si!

Akcija:  KLUB BONUS avtomobilsko zavarovanje. Podarimo 3 mesece AO in AO+!

Avtomobilsko zavarovanje: KAKOZAVAROVTI.SI podari 3 mesece zavarovanja.

Vsakemu zavarovancu, ki v času trajanja akcije sklene novo avtomobilsko zavarovanje AO in AO+, KAKOZAVAROVTI.SI podari 3 mesece zavarovanja.

KAKOZAVAROVATI.SI vam v obdobju od 1. 11. do 31. 12. 2013 omogoča sklenitev zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) in zavarovanja voznika (AO+) pod izjemnimi akcijskimi pogoji*.

Vsakemu zavarovancu, ki v času trajanja akcije sklene novo avtomobilsko zavarovanje AO in AO+, KAKOZAVAROVTI.SI podari 3 mesece zavarovanja, torej kar četrtino celotne zavarovalne premije.

Zavarovanje AO in AO+ pod akcijskimi pogoji lahko sklenete če nam pišete na info@kakozavarovati.si (s pripisom KLUB BONUS AVTO) ali nas pokličete na telefonsko številko 041 663 433, kjer vam bomo uredili sestanek z našim svetovalcem.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na 040 663 433, po elektronski pošti na info@kakozavarovati.si in na naši spletni strani www.kakozavarovati.si ali www.bonuspro.si.

*Akcija velja samo za osebna vozila in traja od 01. 11. do 31. 12. 2013 ter ni združljiva z ostalimi variabilnimi popusti in velja samo za letne police.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dodaj odgovor