Najnovejši zavarovalniški nasveti, akcije in super priložnosti.
Sledi nam:

 Sledi nam na Twitter-ju 

Bon za 90 Eur!

Do 90 eur cenejše avtomobilsko zavarovanje.

Do 90 Eurov cenejše avtomobilsko zavarovanje (obvezno avtomobilsko zavarovanje + kasko zavarovanje)!


 Prevzemi popust 

HITRA IN PRAVIČNA ODŠKODNINA

Ste se poškodovali v prometni nesreči,
na delu ali javni površini?
Za brezplačno svetovanje in ODŠKODNINO
pokličite 041 663 433 ali
pišite na info@bonuspro.si!

Zavarovanje avtomobilskega kaska (AK)

  • Zavarovanje avtomobilskega kaska krije škode na lastnem vozilu.
  • Krite so škode zaradi uničenja, poškodovanja ali izginotja zavarovanega vozila.

Avtomobilski kasko: predmet zavarovanja

  • Predmet zavarovanja avtomobilskega kaska so vse vrste motornih, priključnih, delovnih in tirnih vozil ter njihovi sestavni deli.
  • Razširitev kritja za dodatne predmete je moč skleniti z dodatnim dogovorom.

Avtomobilski kasko: obseg zavarovalnega kritja

avtomobilski kasko

Avtomobilski kasko krije večino škode, do katere neodvisno od voznikove volje na vozilu pride med vožnjo ali v mirovanju.

Poleg splošnega kasko zavarovanja vam nudimo tudi možnost delnega avtomobilskega kaska – zavarovanja proti določenim tveganjem, ki jim je vaše vozilo morebiti bolj izpostavljeno. Tveganja so razvrščena v kombinacije, na podlagi katerih ob sklenitvi zavarovanja določimo obseg zavarovalnega kritja.

Splošni avtomobilski kasko

Splošno kasko zavarovanje pomeni visoko stopnjo varnosti za vaše vozilo. Zavarovanje splošnega kaska krije škodo zaradi uničenja ali poškodovanja zavarovanega vozila, ki nastane neodvisno od voznikove volje zaradi naslednjih vplivov: prometne nezgode, padca ali udarca kakega predmeta, požara, nenadnega zunanjega toplotnega delovanja ali kemičnega delovanja, direktnega udara strele, eksplozije (razen jedrske eksplozije), viharja, toče, potresa, zemeljskega plazu, snežnega plazu, demonstracij ali manifestacij, padca zračnega vozila, zlonamernih ali objestnih dejanj tretjih oseb, poškodovanja tapeciranih delov vozila ob nudenju pomoči ponesrečencem v nesreči, namernega poškodovanja zavarovanih stvari, zaradi preprečitve večje škode, poplave.

Poleg splošnega avtomobilskega kaska se lahko odločite še za dodatna kritja za primere kraje vozila, tatvine avtomobilskih ključev in registrske tablice in stroškov uporabe nadomestnega vozila.

Delni avtomobilski kasko

Delno kasko zavarovanje vam omogoča, da za svoj denar iztržite še večjo stopnjo varnosti za vaš avtomobil tako, da kritje prilagodite tveganjem, ki jim je vaše vozilo bolj izpostavljeno. Kritje, ki ga nudijo posamezne kombinacije je smiselno enako kritju, ki je vključeno v splošnem kasko zavarovanju. Delno kasko zavarovanje lahko sklenete skupaj z zavarovanjem avtomobilske odgovornosti (AO) ali z zavarovanjem splošnega avtomobilskega kaska, kar je odvisno od kombinacije, ki jo želite vključiti v zavarovanje.

Delni kasko je koristen tudi v primeru uveljavljanja škode, ki jo sicer že krije splošni kasko, saj se v tem primeru ne upošteva odbitna franšiza, dogovorjena pri splošnem kasku, in hkrati kot zavarovanec ne izgubite že pridobljenega bonusa pri plačilu zavarovalne premije splošnega kaska.

Na spodnji povezavi si lahko naredite informativni izračun, koliko vas bi prišlo kasko zavarovanje za vaše vozilo pri zavarovalnici Generali:

informativi izračun

V kolikor pa želite res ugodno ponudbo za avtomobilsko zavarovanje in pomoč pri prijavi škode pa nam pišite na info@kakozavarovati.si  ali pa nas pokičite na 041 663 433 in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dodaj odgovor