Najnovejši zavarovalniški nasveti, akcije in super priložnosti.
Sledi nam:

 Sledi nam na Twitter-ju 

Bon za 90 Eur!

Do 90 eur cenejše avtomobilsko zavarovanje.

Do 90 Eurov cenejše avtomobilsko zavarovanje (obvezno avtomobilsko zavarovanje + kasko zavarovanje)!


 Prevzemi popust 

HITRA IN PRAVIČNA ODŠKODNINA

Ste se poškodovali v prometni nesreči,
na delu ali javni površini?
Za brezplačno svetovanje in ODŠKODNINO
pokličite 041 663 433 ali
pišite na info@bonuspro.si!

Nesreča se nam lahko pripeti na vsakem koraku. Nezgodno zavarovanje pa lahko poskrbi vsaj za finančno varnost vas in vaših bližnjih v primeru najhujšega.

Nesreč ne morete predvideti, lahko pa poskrbite za primerno nezgodno zavarovanje in imate v primeru najhujšega poskrbljeno za finančno varnost sebe in svojih najbližjih. V največji slovenski zavarovalnici opažajo, da se za nezgodno zavarovanje odloči približno 70 odstotkov njihovih zavarovancev. Pri nezgodnem zavarovanju pa se je skoraj obvezno zavarovati proti dvema rizikoma, in sicer nezgodni smrti ter trajni invalidnosti.

nezgodno zavarovanje, poskrbimo za naše najbližje

Nesreča ne počiva, poskrbimo za naše najbližje.

Nezgodna zavarovanja se medsebojno ne izključujejo

Vsak posameznik sam se lahko odloči, proti čemu se bo zavaroval, odvisno od njegovega stila življenja in dela, ki ga opravlja. Zavarovanci imajo na izbiro okoli 32 različnih oblik nezgodnega zavarovanja, ki je odvisno od tega, kdo se želi zavarovati (glede na delo, ki ga opravlja) in za kaj se želi zavarovati (šport, prosti čas, služba, potovanja in drugo). Nezgodna zavarovanja se medsebojno ne izključujejo, v primeru nezgode pa je zavarovanec upravičen do izplačila zavarovalnine iz vseh oblik zavarovanj.

Nezgodno zavarovanje oblike in namen.

Nezgodna zavarovanja se medsebojno ne izključujejo, v primeru nezgode pa je zavarovanec upravičen do izplačila zavarovalnine iz vseh oblik zavarovanj.

Nekatere oblike nezgodnih zavarovanj je mogoče priključiti k drugim zavarovanjem, kot na primer zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov, avtomobilskemu zavarovanju in tudi k vsem oblikam življenjskih zavarovanj.

Samostojnemu podjetniku bi ob visoki zavarovalni vsoti za primer invalidnosti in smrti svetovali tudi dnevno odškodnino. Njegovo podjetje brez njega namreč ne more poslovati in ustvarjati prihodka. Mlademu študentu bi svetovali višjo vsoto invalidnosti, materi samohranilki s tremi otroki podvojeno zavarovalno vsoto za primer invalidnosti ali pa progresivno lestvico za primer invalidnosti. Višja kot je stopnja invalidnosti, več odškodnine prejme. Vse to pa vpliva tudi na višino premije.

Nezgodno zavarovanje sicer rahlo v upadu

Pogledali smo priljubljenost nezgodnih zavarovanj po zbranih kosmatih premijah zavarovalnic po 1. četrtletjih preteklih let. Trend zbranih premij v prvih četrtletjih z naslova nezgodnih zavarovanj v zadnjih letih sicer upada, kažejo podatki Slovenskega zavarovalnega združenja.

V kolikor želite skleniti za vas primerno nezgodno zavarovanje ali potrebujete nasvet pokličite 041 663 433, ali pa nam pošljite mail na info@kakozavarovati.si in z veseljem vam bomo pomagali.

vir: cekin.si

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Dodaj odgovor